Relax Masaža

Relax masaža
Relax masaža služi za opuštanje i to je njen jedini cilj. Relaks masaža je blaga, prijatna, manuelna masaža kojom se, sjedinjavanjem porotoka energije, postiže opuštanje organizma.

Koristi relax masaže

Kao i kod bilo koje vrste masaže, prednosti relax masaže mogu trajati nekoliko dana nakon tretmana. Poznato je da je stres najveći neprijatelj celokupnog zdravlja osobe, pa se relax masaža preporučuje i radi prevencije bolesti koje mogu biti izazvane stresom i nervnom napetošću. Relaksaciona masaža, kao i drugi oblici masaže – može pružiti sledeće prednosti:

 • Doprinosi puštanju krvnog pritiska – barem neko vreme
 • Poboljšava perifernu cirkulaciju
 • Poboljšava tonus i izgled kože
 • Smanjuje napetost mišića, uključujući i olakšanje tegoba izazvanih glavoboljom

Relax masaža je blaga, prijatna ručna masaža kojom se postiže opuštanje organizma sjedinjavanjem protoka energije. Ima za cilj negovanje tela radi podizanja opšteg zdravstvenog stanja. Služi za prevenciju stresa i premora, kao i relaksaciju mišića.

Ubrzani tempo života izaziva neminovno gomilanje hormona stresa (kortizola) u organizmu. Povećan nivo ovog hormona može dovesti do nesanice, glavobolje, pa čak i problema sa organima za varenje. Relax masaža izaziva dobro raspoloženje, podstiče opuštanje i smatra se inicijalnim korakom u pomoći organizmu da se oslobodi hormona stresa.

Može se raditi relax masaža celog tela ili parcijalna relax masaža pojedinih delova tela (nogu, stopala, leđa, ruku, abdomena, grudnog koša, vrata i lica).

Zakažite dolazak na kućnu adresu

  Popunite formular za zakazivanje i kliknite dugme "Pošalji". Kontaktiraćemo vas kako bi potvrdili termin. Polja označena sa (*) je neophodno popuniti.

  Zakažite tretman u našem lokalu

  Kontaktirajte nas kako bismo se dogovorili oko termina. Cenovnik usluga možete naći na ovom linku.

  +381 64 91 70 237

  +381 61 21 63 733

  Adresa: Kraljevića Marka 12

  Email: beltouch.info@gmail.com

  Radno vreme: Svakog dana od 10 – 20 h.

  sr_RSSR